Keukenmontage door Arti-Line wordt door onze ervaren monteurs uitgevoerd. Zij beheersen de verschillende disciplines die nodig zijn om ervoor te zorgen dat het resultaat is zoals u dat wilt hebben. Ons doel is om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe keuken, ongeacht of het om een projectkeuken of luxe keuken gaat.

Wat wij doen

Wij vinden het belangrijk dat de montage van uw nieuwe keuken nauwkeurig, veilig en netjes gebeurt. Daarom beheersen onze professionele monteurs de volgende specialisaties:

Montagetechniek

De belangrijkste discipline voor onze keukenmonteurs is uiteraard montagetechniek. Onze monteurs zorgen ervoor dat de keuken netjes afgewerkt geplaatst wordt. Doordat wij vertrouwen hebben in onze monteurs bieden wij natuurlijk ook garantie op het geleverde werk.

Installatietechniek

In een keuken wordt gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan apparatuur, water en vaak ook gas. Onze monteurs zorgen ervoor dat de juiste elektrische groepen aanwezig zijn, dat leidingwerk aangepast wordt en dat de apparatuur goed werkend geïnstalleerd wordt.

Demontage

Natuurlijk worden keukens niet alleen geïnstalleerd in nieuwbouwhuizen. Daarom is het belangrijk dat bestaande keukens veilig en netjes worden gedemonteerd zodat daarna de nieuwe keuken geplaatst kan worden. Onze monteurs zorgen ervoor dat de demontage en afvoer van de oude keuken en apparatuur geregeld wordt.

Bouwtechnische aanpassingen

In sommige gevallen is het nodig dat er bouwtechnische aanpassingen worden gedaan. Onze vakkundige monteurs helpen hier graag bij.

Timelapse video van het plaatsen van een projectkeuken. Gefilmd door William Kaspers.