Sinds 2002 is Arti-Line een begrip als het gaat om het monteren van keukens. Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een van de grootste keukenmontage-bedrijven in Nederland. We zijn betrokken geweest bij het plaatsen van duizenden keukens, door heel Nederland.

Naast het plaatsen van keukens bij particulieren, werken wij ook op grote schaal voor woningbouwcoöperaties en projectontwikkelaars. De kans is daarom ook groot dat wij uw keuken in uw nieuw te bouwen woning komen monteren of dat we de keuken in uw huurwoning hebben gemonteerd in het verleden, met name wanneer u in het noorden van het land woont.


Organisatie

Het plaatsen van keukens vraagt een strakke planning, zowel als het gaat om luxe keukens, waarbij een particuliere consument een nieuwe keuken besteld heeft en deze op het juiste moment geïnstalleerd moet worden, als bij projectkeukens, waarbij het plaatsen van tientallen of honderden keukens op het juiste moment moet gebeuren binnen het bouwproces en met een vooraf bepaalde planning.

Projectmanagement

Om dit goed te kunnen doen hebben wij een team op kantoor dat hierin perfect op elkaar is ingespeeld. Wanneer u belt met Arti-Line zult u waarschijnlijk Hans of Kylian aan de telefoon krijgen.

Hans en Kylian zijn onze projectleiders en zorgen ervoor dat de monteurs aangestuurd worden en op het juiste moment bij u voor de deur staan.

Voor vragen over de montage van uw keuken kunt u met hen overleggen, het liefst per e-mail.

Inmeten

Uiteraard moet de uiteindelijk bestelde keuken wel passen in de woning. Daarom is het verstandig dat elke ruimte waar de keuken moet komen wordt ingemeten. Dit is uitermate belangrijk want u wilt tenslotte dat de keuken perfect past.

André zorgt ervoor dat het inmeten goed gebeurd. Vragen met betrekking tot aanpassingen in installatiewerk etc. kunt u met hem bespreken. Ook zal hij de eventuele meerwerk offertes maken zodat u weet waar u aan toe bent wanneer Arti-Line de keuken bij u komt plaatsen.

Directie

Ron en Mariette Theunisz vormen samen de directie van Arti-Line. Ons motto is dat je een mooi bedrijf krijgt door samen te werken. 

Zoals Johan Cruiff zegt: “Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks en met zijn allen kun je alles”

Wij zijn blij dat we zo’n grote groep mensen om ons heen hebben die gemotiveerd zijn en met ons samen willen werken. Met zijn allen vormen we Arti-line! En staan we graag voor u klaar!